Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Renovatieplicht bij aankoop Vlaamse woning vanaf 1 januari 2023

De nieuwe renovatieplicht vanaf 1 januari 2023 zorgt voor ophef. Waar moet u op letten bij zowel de verkoop als aankoop van woningen?

Mijn VerbouwPremie, ook voor verhuurders?

Verschillende ‘Fluvius’-energiepremies en de Vlaamse renovatiepremie worden vanaf 1 oktober 2022 samengebracht in Mijn VerbouwPremie. Waar moet u op letten als verhuurder? Verhelst Vastgoed brengt duidelijkheid.

Zonnepanelen op appartement als mede-eigenaar

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op een gemeenschappelijk appartementsgebouw? Ontdek in deze blogpost alle mogelijkheden, met extra uitleg over zaken waarmee u zeker rekening moet houden.

Woninghuurcontract en huurindexering in 2022

Huurindexering berekenen aan de hand van de gezondheidsindex in 2022? Wat is de gezondheidsindex en waarom moet u hiermee rekening houden? Verhelst Vastgoed legt uit.

Belasting op huurinkomsten zoals beroepsinkomsten bij meerdere panden?

Belasting op huurinkomsten verandert mogelijks als u meerdere panden verhuurt. Verhelst Vastgoed legt verder uit. Ontdek hier of deze verandering voor u van toepassing is.

1
2
3
4
5
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK