gratis schatting
vastgoedschatting

Hoe zeker bent u van uw prijszetting?

Hoe realistisch uw verkoopprijs of huurprijs is? Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling en sluit elke twijfel uit.

Van gratis schatting tot beëdigde vastgoedtaxaties

Een professionele vastgoedschatting? Altijd een goed idee!

Ongetwijfeld heeft u zelf al een richtprijs in gedachten als u vastgoed gaat verkopen, maar hoe zeker bent u dat die prijs correct en marktconform is? Een gratis schatting door Verhelst Vastgoed bespaart u de twijfel.

Onze professionele vastgoedschatting zal uw richtprijs bevestigen of argumenten aan het licht brengen om het prijskaartje alsnog aan te passen. Onroerend goed te koop aanbieden met een te hoge prijszetting kan uw pand immers “verbranden” op de markt en het definitieve verkoopproces onnodig verlengen. Ligt de verkoopprijs te laag, dan geraakt uw pand vast bliksemsnel verkocht. Alleen zit u dan met twijfel en spijtgevoelens over het misgelopen budget. Neem dus geen onnodige risico’s en laat uw vastgoed schatten door professionals met kennis van zaken!

Welke vastgoedschattingen?

Gratis schatting bij verkoop onroerend goed

Een kort blitzbezoek, met wat nattevingerwerk een aantrekkelijk klinkende verkoopprijs uitspreken en achteraf het pand een aantal keer in prijs verlagen? Daar doen we bij Verhelst Vastgoed niet aan mee! Wij nemen elke waardebepaling en ook uw gratis schatting heel serieus. Van bij het begin geven we u een correcte, doordachte en realistische richtprijs mee.
 

  • Een gratis schatting IS en BLIJFT gratis.
  • U ontvangt ALTIJD een verklarend verslag met argumenten om de richtprijs te staven.
  • We maken voldoende tijd vrij voor een uitgebreid plaatsbezoek en omgevingsanalyse.
VRAAG HIER UW GRATIS SCHATTING AAN

Gratis schatting voor huurprijs bepaling

Gaat u voor het eerst een handelspand, woning of appartement verhuren? Of zoekt u na een lange huurperiode een nieuwe huurder? Hoe gaat u dan de nieuwe huurprijs berekenen?

Ook voor huurprijsbepaling kan u op de ervaring, expertise en marktkennis van onze vastgoedprofessionals rekenen. Onze gespecialiseerde verhuurmakelaar komt gratis én vrijblijvend bij u langs voor een professionele huurschatting.

Kiest u ervoor om met ons samen te werken voor de verhuur, dan zoeken wij uw toekomstige huurders en verzorgen wij ook de verplichte administratieve huurformaliteiten.

NODIG ONZE HUURSCHATTER UIT

Beëdigde vastgoedschattingen (VLABEL)

Steve Verhelst, onze zaakvoerder, is erkend schatter-expert bij de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL). Hij mag bijgevolg ook erkende vastgoedtaxaties uitvoeren die in bepaalde gevallen een bindend karakter krijgen bij de fiscus.
Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke schattingen, al dan niet bindend:
 
  • aangifte nalatenschap (de “successie aangifte”) indien u onroerend goed geërfd heeft 
  • officiële waardebepaling van het onroerend goed in het kader van fiscale waardering
  • onafhankelijke en tegensprekelijke waardebepaling (bv. bij verkoop na echtscheiding)
  • waardebepaling voor hypotheek- en borgdossiers iov banken en kredietverstrekkers
MEER OVER DEZE VLABEL SCHATTING
Heeft u vragen over onze vastgoedschattingen of wilt u meteen een gratis schatting aanvragen? Stuur ons een bericht
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK