plan nieuwbouw
nieuwbouw ontwikkeling

U heeft een bouwgrond te koop?

Of u best uw bouwgrond particulier of aan een bouwpromotor verkoopt en welke andere opties er nog zijn? Laat u adviseren door Verhelst Vastgoed.

Uw bouwgrond verkopen aan particuliere kopers of aan een bouwpromotor?

bouwgrond te koop

Een krachtig netwerk met interessante contacten

Heeft u een afbraakwoning of bouwgrond te koop dan kan u die bouwgrond verkopen aan particulieren met bouwplannen of aan een bouwfirma voor projectontwikkeling. Maar hoe begint u daaraan en bieden die bouwpromotoren wel een eerlijke prijs?

Bij Verhelst Vastgoed werken we samen met verschillende bouwfirma’s en projectontwikkelaars. We verzorgen de verkoop van hun nieuwbouw en sleutel-op-de-deur woningen na oplevering, maar zijn ook in de opstartfase al een belangrijke partner. We vormen immers de missing link tussen uzelf, de eigenaar van de bouwgrond, en de bouwpromotoren die dergelijke bouwgronden zoeken.

Bouwgrond verkopen aan projectontwikkelaars doen we zo

We bekijken samen met u of uw afbraakpand of perceel geschikt kan zijn voor projectontwikkeling. In dat geval stellen we uw bouwgrond voor bij verschillende bouwpromotoren.

Hebben zij interesse, dan assisteren we u bij de onderhandelingen om de best mogelijke deal in de wacht te slepen. Dat kan een aantrekkelijk bod voor de aankoop van de bouwgrond zijn of een interessante ruilovereenkomst.

U kan alleszins op beide oren slapen. We hebben ervaring zat met aankoop en verkoop van bouwgronden, projectontwikkeling en eigendomsruilen. U kiest dus voor een betrouwbare partner om u bij elke fase van de onderhandelingen te adviseren.

Vastgoed ruilen, hoe zit dat precies?

Stel dat we uw bouwgrond verkopen aan een projectontwikkelaar die er meerdere woningen of appartementen op bouwt. Dan kan een ruil voorgesteld worden waarbij u eerste keuze heeft uit de nieuw gebouwde en afgewerkte appartementen of woningen. U ruilt dus uw bouwgrond voor een afgewerkte nieuwbouw woning of nieuwbouw opbrengsteigendom. Een slimme manier om uw huidige braakliggende vastgoedinvestering wél te laten renderen.
Stel ons uw afbraakwoning, verlaten fabriekspand of bouwgrond voor en we bekijken samen met u in hoeverre projectontwikkeling ook voor uw eigendom een interessante optie is! Nodig ons uit

Projectontwikkeling te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK