Verkopen woning
Verkopen appartement

Kies voor een zorgeloze verkoop!

Onze makelaars zetten al hun ervaring en expertise in om uw vastgoed vlot en aan een correcte prijs te verkopen!

Zelf uw huis verkopen of kiest u voor zekerheid en gemoedsrust?

huis verkopen

Uit de hand of uit bekwame handen te koop?

Natuurlijk kan u zelf uw appartement of huis verkopen. Een bordje “te koop” plaatsen, hopen dat de geïnteresseerde kopers zich snel aanmelden en dan gewoon afwachten… Voor de professionele vastgoed service van Verhelst Vastgoed kiezen, biedt uiteraard veel meer zekerheid. U bent namelijk zeker dat u uw pand verkoopt aan de beste prijs en dat alle wettelijke en administratieve verkoopformaliteiten correct vervuld worden. Hoeveel is die tijdbesparing en gemoedsrust waard?

Waarom uw huis verkopen via Verhelst Vastgoed?

Gratis schatting mét verslag

We becijferen hoeveel uw woning waard is aan de hand van een weloverwogen waardebepaling. Naast objectieve criteria (bv. de grootte, ligging en staat van het pand) spelen ook vraag en aanbod zeker een rol en daar komt onze jarenlange ervaring en marktkennis goed van pas. Na een uitgebreid plaatsbezoek delen we u een realistische verkoopprijs mee én overhandigen we een verslag waarin de argumenten voor deze prijsbepaling in detail beschreven staan. Zowel de schatting als het verslag zijn gratis en volstrekt vrijblijvend.

VRAAG EEN GRATIS SCHATTING AAN

Maximale publiciteit

We geven uw pand de aandacht die het verdient met proactieve en cross mediale marketing. Met een of meerdere gerichte marketingacties zetten we uw pand letterlijk in de kijker!
  • verhelstvastgoed.be, Immoweb en 4 andere bekende vastgoedsites en onze sociale media kanalen: Facebook, Instagram en/of LinkedIn
  • verzorgde immoborden aan het pand en/of de nabije omgeving en advertenties in regionale kranten en tijdschriften
  • gepersonaliseerde eigendomsbrochure voor kandidaat-kopers én een aparte website met een uitgebreide voorstelling van uw pand
  • gerichte mailing naar potentiële kopers of een analoge briefmailing naar kapitaalkrachtige kopers of investeerders
  • in de etalage en/of in een videopresentatie op het LED-scherm aan onze kantoren in Brasschaat en Sint-Job-In-'t-Goor (Brecht)

Straffe onderhandelaars

Een huis verkopen is meer dan alleen een kandidaat-koper vinden. Met onze communicatieve skills en geoefende verkooptechnieken verdedigen we uw belangen en onderhandelen we de best mogelijke verkoopprijs.

Alles voor u geregeld

We assisteren u bij het hele verkoopproces: van de waardebepaling en het opstellen van de koopakte tot en met de coördinatie met de notaris. We zorgen ervoor dat u telkens over de nodige documenten beschikt om aan alle administratieve en juridische formaliteiten te voldoen. We adviseren niet alleen eigenaars-verkopers, maar ook de kandidaat-kopers! Over een hypothecair krediet bijvoorbeeld zodat de verkoop ook aan de aankoopzijde vlot verloopt.

Flexibele vastgoedservice

Onze kantoren zijn 6 dagen op 7 geopend. Ook op zaterdagvoormiddag. Discrete afspraken of bezichtigen met kandidaat-kopers zijn eventueel ook buiten de kantooruren mogelijk.

Ervaren professionals

Verhelst Vastgoed is erkend vastgoedmakelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) en lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (C.I.B.). Onze vastgoedmedewerkers volgen de deontologische beroepscode, scholen zich voortdurend bij en volgen ook de huizenmarkt en immotrends op de voet.

Transparante communicatie

U krijgt maandelijks een activiteitenrapport waarin we de gevoerde publiciteit, bezoeken met kandidaat-kopers en hun feedback bundelen. Zo kan u onze inspanningen perfect opvolgen.

Praktische verkooptips

Benieuwd hoe u uw pand nóg aantrekkelijker maakt voor kandidaat-kopers? Onze makelaars delen met plezier enkele praktische tips om uw huis nog vlotter te verkopen. Samenwerken met een professionele binnenhuisarchitect kan ook.
Of wij binnenkort ook uw huis verkopen? Contacteer ons om een gratis schatting aan te vragen en meer over onze aanpak en tarieven te vernemen. Contacteer ons

Huizen te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK