Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Meer licht in huis? Meer kooplustigen!

Dat een donkere woning minder aanspreekt dan een lichtrijk pand hoeft geen betoog. Weet jij hoe vastgoedprofessionals meer licht in huis brengen om potentiële kopers te charmeren?

Hoe sterk doet Corona vastgoedprijzen stijgen?

Hoe zit dat nu met verkopen in Corona tijden? Doen of toch beter wachten? Enkele nuttige weetjes over de effecten van COVID-19 op de vastgoedprijzen en tips om maximaal voordeel te doen.

5 valkuilen bij beleggen in vastgoed

Natuurlijk is beleggen in vastgoed een goed idee, maar je moet het wel slim aanpakken. Check eerst dat jij zeker de 5 belangrijkste valkuilen vermijdt.

Voordelen en valkuilen van gratis immo schatting

Je huis laten schatten door een professionele vastgoedmakelaar? Doen! Maar let je wel op voor de valkuilen van zo’n gratis schatting? Lees eerst de Verhelst Vastgoed tips.

Slim investeren in vastgoed doe je zo

Vastgoed aankopen om te verhuren of te verkopen met meerwaarde? Zeker interessant, maar enkel als je die vastgoedinvestering doordacht aanpakt. 9 do’s en don’ts van Verhelst Vastgoed.

1
4
5
6
12
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK