Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Wanneer en hoe veranderen van syndicus?

Er zijn 4 manieren om van syndicus te veranderen. Lees eerst de procedures en praktische tips van Verhelst Vastgoed voor je je huidige syndicus ontslaat en een nieuwe syndicus aanstelt?

Voordelen en valkuilen van gratis immo schatting

Je huis laten schatten door een professionele vastgoedmakelaar? Doen! Maar let je wel op voor de valkuilen van zo’n gratis schatting? Lees eerst de Verhelst Vastgoed tips.

Slim investeren in vastgoed doe je zo

Vastgoed aankopen om te verhuren of te verkopen met meerwaarde? Zeker interessant, maar enkel als je die vastgoedinvestering doordacht aanpakt. 9 do’s en don’ts van Verhelst Vastgoed.

Een huis met tuin (ver)kopen? Denk aan de tuintrends 2020

Een huis met tuin verkopen? Na Corona houd je best rekening met deze tuintrends 2020 om optimaal van je eigen tuin te genieten of een snelle verkoop te stimuleren.

Is een garagebox verhuren fiscaal interessant?

Garages kopen en verhuren als opbrengsteigendom is financieel interessant, maar denk aan de btw-verplichting. Verhelst Vastgoed verduidelijkt de spelregels.

1
4
5
6
12
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK