Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Hoe de waarde van bouwgrond berekenen?

Verkoopt u bouwgrond best aan een projectontwikkelaar of aan een particulier? En aan welke prijs? De waarde van bouwgrond hangt af van diverse factoren waar u handig op kan inspelen.

Opschortende voorwaarde: betekenis, valkuilen en tips.

Wat als uw koper geen lening krijgt? Hoe zeker bent u als koper dat u een bouwvergunning krijgt? In beide gevallen wilt u een opschortende voorwaarde formuleren in de compromis. Ontdek waarom en hoe.

7 voordelen van rentmeesterschap

Alleen met een stipte opvolging van uw vastgoedportefeuille is optimaal rendement verzekerd. Heeft u daar de tijd, energie en expertise voor of schakelt u een rentmeester in? Enkele voordelen van rentmeesterschap samengevat.

Belasting op buitenlandse onroerende inkomsten. Wat verandert er?

Vergeet uw buitenlandse eigendommen niet aan te geven bij de fiscus, want eigenaars van vastgoed in het buitenland worden vanaf AJ2022 anders belast in de personenbelasting.

Wel of niet verplicht schilderen bij verlaten huurwoning?

Vallen schilderwerken onder normale slijtage of huurschade? De huurspecialisten van Verhelst Vastgoed verduidelijken wie verantwoordelijk is voor het schilderen van de huurwoning bij einde huur.

1
4
5
6
14
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK