Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

En wat als er een voorkooprecht is op de woning van uw dromen?

Wat de bijzondere informatieplicht precies inhoudt? Vanaf nu moet uw makelaar u nog beter informeren over een eventueel voorkooprecht.

Verwarming ontluchten en andere tips om uw woning winterklaar te maken

Enkele praktische tips op een rijtje om uw woning winterklaar te maken. De verwarming ontluchten en de schouw reinigen bijvoorbeeld.

U wil uw huurcontract vroeger opzeggen?

Uw droomwoning gevonden en liefst uw huidig huurcontract vroeger opzeggen?

Verkopen op lijfrente zit opnieuw in de lift

Op zoek naar een goede belegging of een huis kopen, maar liefst gespreid afbetalen? Dan is kopen en verkopen op lijfrente misschien net wat u zoekt.

Energiezuinig bouwen én verbouwen

Denk vooral niet dat de EPB regels enkel voor nieuwbouw gelden. Vanaf 2050 voldoen aan voorwaarden voor energiezuinig bouwen.

1
2
3
4
5
6
7
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK