plan nieuwbouw
nieuwbouw zonder zorgen
bouwen appartement

Nieuwbouw kopen mét advies

Bij de nieuwbouw projecten van Verhelst Vastgoed krijgt u volledige projectondersteuning én inspraak.

Wel een nieuwbouw kopen, maar geen zin in een slopend bouwproject?

Nieuwbouw kopen

Nieuwbouwen zonder projectopvolging

Wel overtuigd van de vele voordelen die een nieuwbouw woning biedt, maar geen zin om zelf het bouwproject van begin tot einde op te volgen? Dan is ons nieuwbouw en sleutel-op-de-deur aanbod beslist iets voor u! Een nieuwbouw kopen bij een bouwfirma of projectontwikkelaar is namelijk dé oplossing voor kopers die wél een nieuwbouw woning wensen, maar geen tijd of zin hebben om het bouwproject van A tot Z op te volgen.

Waarom een nieuwbouw kopen uit projectontwikkeling?

U weet wat u krijgt

Bouwfirma’s maken visualisaties of 3D-ontwerpen van hoe de uiteindelijke nieuwbouw woning er zal uitzien. In sommige gevallen kan u zelfs een afgewerkte kijkwoning bezoeken. U ziet dan met eigen ogen hoe uw toekomstige nieuwbouw woning eruitziet. Verder is er ook een gedetailleerde inventaris van de werken en materialen die inbegrepen zijn en een duidelijke projectplanning.

Geen financiële verrassingen

Geen onaangename verrassingen of onvoorziene kosten tijdens de bouwfase, want het totale kostenplaatje is vooraf al becijferd. U weet dus perfect hoeveel uw nieuwbouw woning kost. In de meeste gevallen heeft u wél nog de keuze om tegen meerkost af te wijken van de standaard inventaris of extra opties bij te bestellen.

Nieuwbouw kopen via Verhelst Vastgoed

Bij Verhelst Vastgoed volgen we verschillende nieuwbouwprojecten in regio Antwerpen op de voet op. Al in de projectfase bieden we de nieuw te bouwen woningen, appartementen en bedrijfspanden te koop aan. Zo bieden we snelle beslissers de eerste en de beste keuze.

ONTDEK ONS NIEUWBOUW AANBOD

U heeft al een stuk bouwgrond klaarliggen?

Als trotse bezitter van een afbraakpand of bouwgrond heeft u verschillende opties. U kan:
  • uw bouwgrond verkopen en elders een nieuwbouw woning kopen
  • zelf een architect en bouwfirma zoeken voor uw nieuwbouwproject
  • een sleutel-op-de-deur huis laten bouwen naar bestaande plannen
  • een grotere bouwgrond laten verkavelen voor projectontwikkeling

Is uw grond voldoende groot om er een nieuwbouw appartementsgebouw of meerdere woningen op te bouwen? Dan kan u ook die bouwgrond verkopen aan een projectontwikkelaar en zelf een van de nieuwbouwwoningen behouden voor eigen bewoning of verhuring. Zeker in dit scenario komen de ervaring en contacten van Verhelst Vastgoed erg goed van pas. Wij adviseren u en staan u ook bij tijdens de onderhandelingen om uw belangen optimaal te beschermen.
Interesse in een van onze nieuwbouw projecten of benieuwd wat we voor bouwgronden kunnen betekenen? We maken met plezier tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak

Nieuwbouw te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK