Verhuur woning
Verhuren appartement
plaatsbeschrijving verhuur

Vastgoed verhuren zonder kopzorgen?

Verhelst Vastgoed zoekt én vindt uw nieuwe huurders en assisteert u ook bij de volledige verhuuradministratie.

Een appartement verhuren zonder gedoe? Kan perfect!

appartement verhuren

U gaat toch niet aan eender wie verhuren?

Een woning, handelspand of appartement verhuren zonder tijdverlies of ergernis? Dan kiest u best voor een professioneel verhuurkantoor zoals Verhelst Vastgoed. Wij verzorgen de bezichtigingen van het pand, stellen u geschikte en kredietwaardige huurders voor, adviseren u over de actuele huurwetgeving én ondersteunen u bij de verplichte verhuuradministratie.

Over de huurprijs

Een handelsruimte, woning of appartement verhuren begint met het bepalen van de huurprijs. U kan zelf proberen om uw pand te vergelijken met evenwaardige huurpanden in de regio of de jarenlange expertise van onze huurschatters inschakelen. Zo bent u écht gerust dat u een realistische en marktconforme huurprijs vraagt.

We komen gratis en volstrekt vrijblijvend bij u langs om de troeven van uw pand in kaart te brengen en een professionele huurschatting te maken. Nodigt u ons binnenkort uit?

Uw pand in de kijker

Ook eigendommen in verhuur krijgen onze volwaardige aandacht en de publiciteit die ze verdienen!
  • publicatie op de TE HUUR pagina van deze verhelstvastgoed.be website, Immoweb en 4 externe vastgoedsites en/of diverse sociale media
  • weergave in de etalages van onze vastgoedkantoren in Brasschaat en Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) en/of onze videoschermen
  • opvallende en verzorgde immoborden aan het verhuurpand en eventueel advertenties in lokale kranten en magazines

Flexibele bezichtigingen

Afspraken voor bezichtigingen inplannen in overleg met huidige huurders? Kandidaat-huurders ontvangen, informeren en rondleiden buiten de kantooruren? Bij Verhelst Vastgoed kiezen we voor een flexibele samenwerking in vertrouwen waarbij alles bespreekbaar en transparant is. Daarom bezorgen we ook regelmatig een overzicht van alle uitgevoerde en geplande bezoeken, de namen van de kandidaat-huurders en hun eventuele feedback.

Wat met de verhuuradministratie?

Een plaatsbeschrijving maken, een huurovereenkomst opstellen en een rekening voorzien voor de huurwaarborg? Het zijn maar enkele van de vele tijdrovende formaliteiten die onze gespecialiseerde verhuurmakelaar voor u regelt.

Al eens aan een rentmeester gedacht?

We bieden een volwaardige verhuurservice aan. Ook een uitgebreid rentmeesterschap, waarbij ook het rendement van uw vastgoedinvestering nauwgezet wordt opgevolgd, kan u dus aan uw vertrouwde vastgoedpartner uitbesteden.
U gaat binnenkort ook een handelspand, woning of appartement verhuren in regio Antwerpen? Vraag nu al een vrijblijvend plaatsbezoek met gratis huurschatting aan. Contacteer ons

Huizen te huur

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK