Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Vastgoed kopen met vennootschap, een goed idee?

Verhelst Vastgoed bespreekt de fiscale argumenten rond vastgoed kopen met vennootschap en geeft interessante details en weetjes.

Schadevergoeding bij annulatie verkoop, 10% of minder?

Hoeveel schadevergoeding kan een verkoper vragen als de verkoop niet doorgaat? We ontleden een interessante case.

Nieuwe wetgeving over de wettelijke rente in 2023: wat vastgoedeigenaren moeten weten

De wet biedt u de mogelijkheid om een wettelijke interest in rekening te brengen voor te late betalingen. Dit om mogelijk renteverlies te voorkomen.

Renovatieplicht bij aankoop Vlaamse woning vanaf 1 januari 2023

De nieuwe renovatieplicht vanaf 1 januari 2023 zorgt voor ophef. Waar moet u op letten bij zowel de verkoop als aankoop van woningen?

Mijn VerbouwPremie, ook voor verhuurders?

Verschillende ‘Fluvius’-energiepremies en de Vlaamse renovatiepremie worden vanaf 1 oktober 2022 samengebracht in Mijn VerbouwPremie. Waar moet u op letten als verhuurder? Verhelst Vastgoed brengt duidelijkheid.

1
2
3
4
5
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK