Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

De tweede verblijfstaks in België: Wat u moet weten

Alles wat u moet weten over de tweede verblijfstaks en een recente uitspraak over de toepassing ervan in Knokke-Heist. Verhelst Vastgoed neemt de tweede verblijfstaks onder de loep.

Btw renovatie aan 6% voor aanbouw en uitbreidingen?

Aanbouw en uitbreidingen aan 6% btw, waar moet u op letten? In deze blog ontdekt u de regelgeving, tips en tricks zodat u niet voor verrassingen staat.

Vergunning tuinhuis, wanneer nodig?

De lente doet het plaatsen van een tuinhuis in uw gedachten spelen. Maar heeft u hier een vergunning voor nodig?

Vastgoed kopen met vennootschap, een goed idee?

Verhelst Vastgoed bespreekt de fiscale argumenten rond vastgoed kopen met vennootschap en geeft interessante details en weetjes.

Schadevergoeding bij annulatie verkoop, 10% of minder?

Hoeveel schadevergoeding kan een verkoper vragen als de verkoop niet doorgaat? We ontleden een interessante case.

1
2
3
4
5
14
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK