Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Werken bij Verhelst Vastgoed?

Voor de verdere uitbouw van onze huidige en nieuwe kantoren zijn wij op zoek naar een erkend vastgoedmakelaar.

Verlaagde registratierechten vanaf 2022

Weet u hoeveel registratiebelasting u vanaf 2022 betaalt voor de aankoop van onroerend goed? Een heldere samenvatting van het nieuwe verkooprecht en de verlaagde registratierechten.

Recent residentieel EPC en EPC gemeenschappelijke delen verplicht vanaf 2022

Is uw EPC-attest nog geldig voor verkoop of verhuur? Vanaf wanneer is een EPC gemeenschappelijke delen verplicht voor appartementsgebouwen. Een heldere samenvatting van de nieuwe EPC-regels vanaf 2022.

Hoe de waarde van bouwgrond berekenen?

Verkoopt u bouwgrond best aan een projectontwikkelaar of aan een particulier? En aan welke prijs? De waarde van bouwgrond hangt af van diverse factoren waar u handig op kan inspelen.

Opschortende voorwaarde: betekenis, valkuilen en tips.

Wat als uw koper geen lening krijgt? Hoe zeker bent u als koper dat u een bouwvergunning krijgt? In beide gevallen wilt u een opschortende voorwaarde formuleren in de compromis. Ontdek waarom en hoe.

1
2
3
4
5
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK