Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Afbraakwoning slopen en heropbouwen? 2 wijzigingen vanaf 2021

Soms is een huis slopen en heropbouwen voordeliger dan renoveren. Vanaf 2021 gelden daarom verminderde registratierechten voor vernieuwbouw van een afbraakwoning. Benieuwd wat er nog wijzigt?

Dit verandert er in 2020 in de vastgoedwetgeving

Geen woonbonus meer, maar wel lagere registratierechten vanaf 2020. Benieuwd hoeveel je nog betaalt en wat er nog verandert voor je vastgoedplannen?

Stevige groeispurt voor syndicuskantoor Verhelst Beheer

Verhelst Beheer start 2020 met meer dan 480 gebouwen in beheer in en rond Antwerpen. Ook Immo Pauwels panden maken voortaan deel uit van de portefeuille.

Laat je woning verkopen in 1-2-3

Je woning geraakt niet verkocht? Je schakelt uiteraard best een professioneel vastgoedmakelaar in, maar help je zelf ook een handje om de verkoopkansen te vergroten?

Over gemiddelde vastgoedprijzen en tips om een betaalbare woning te kopen

Kan je nog een betaalbare woning vinden als de huizenprijzen blijven stijgen? Verhelst Vastgoed deelt enkele nuttige tips om meer uit je woningbudget te halen.

1
2
3
4
5
10
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK