Minder Uitgebreid
Team
projectontwikkeling
Verhuurd - Commerciële winkel - Antwerpen
Antwerpen
Verhuurd
Verhuurd

Een volledige vastgoed service bij één enkele partner

Uw vastgoed in bekwame handen

Verhelst Vastgoed is een echte one-stop-shop voor al uw vastgoedplannen in regio Antwerpen. Onze vastgoed service omvat alles wat u van een professionele vastgoedmakelaar verwacht én meer. We bieden onder meer gratis schattingen mét verslag, beëdigde vastgoedtaxaties, zorgeloze verkopen en verhuringen, projectontwikkeling, gericht vastgoedadvies en rentmeesteractiviteiten uit eigen huis aan.

2 vastgoedkantoren in regio Antwerpen

Met jarenlange ervaring in het vak, een oprechte passie voor ons vak en een tiental ervaren medewerkers garanderen we een professionele en flexibele vastgoed service in de ruime regio Noord-Antwerpen en de Voorkempen. Onze vastgoedkantoren in Brasschaat én Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht) zijn daarvoor onze uitvalsbasis.

Waarom vastgoed verkopen of verhuren via Verhelst Vastgoed?

  • gratis schatting mét verklarend verslag over de waardebepaling
  • publiciteit via diverse kanalen naar potentiële kopers of huurders
  • flexibel afsprakenbeheer voor bezichtigingen door makelaarsteam
  • No Cure, No Pay vastgoedverkoop. Geen verkoop => geen kosten!
  • assistentie bij nodige verkoopformaliteiten of verhuuradministratie
  • klantgerichte communicatie, persoonlijk contact en duidelijke taal
VRAAG NU UW GRATIS SCHATTING AAN

Wat onze klanten zeggen?

Verhelst Vastgoed deed het weer! Huis in verkoop op 15 augustus en op 13 september de verkoop gesloten. Jullie zijn een toppertje in de immo-wereld.
A. VandeputteVerkoper
Nogmaals ongelofelijk bedankt om de verkoop van ons huis snel en optimaal op te volgen en af te ronden. Boven onze verwachtingen, heel heerlijk!
Jan en KristelVerkoper

Vastgoed advies, nieuws & tips

Renovatieplicht bij aankoop 2023

Renovatieplicht bij aankoop Vlaamse woning vanaf 1 januari 2023

De nieuwe renovatieplicht vanaf 1 januari 2023 zorgt voor ophef. Waar moet u op letten bij zowel de verkoop als aankoop van woningen?
Lees meer

Mijn VerbouwPremie, ook voor verhuurders?

Verschillende ‘Fluvius’-energiepremies en de Vlaamse renovatiepremie worden vanaf 1 oktober 2022 samengebracht in Mijn VerbouwPremie. Waar moet u op letten als verhuurder? Verhelst Vastgoed brengt duidelijkheid.
Lees meer

Zonnepanelen op appartement als mede-eigenaar

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op een gemeenschappelijk appartementsgebouw? Ontdek in deze blogpost alle mogelijkheden, met extra uitleg over zaken waarmee u zeker rekening moet houden.
Lees meer

Woninghuurcontract en huurindexering in 2022

Huurindexering berekenen aan de hand van de gezondheidsindex in 2022? Wat is de gezondheidsindex en waarom moet u hiermee rekening houden? Verhelst Vastgoed legt uit.
Lees meer

Belasting op huurinkomsten zoals beroepsinkomsten bij meerdere panden?

Belasting op huurinkomsten verandert mogelijks als u meerdere panden verhuurt. Verhelst Vastgoed legt verder uit. Ontdek hier of deze verandering voor u van toepassing is.
Lees meer

Werken bij Verhelst Vastgoed?

Voor de verdere uitbouw van onze huidige en nieuwe kantoren zijn wij op zoek naar een erkend vastgoedmakelaar.
Lees meer

Verlaagde registratierechten vanaf 2022

Weet u hoeveel registratiebelasting u vanaf 2022 betaalt voor de aankoop van onroerend goed? Een heldere samenvatting van het nieuwe verkooprecht en de verlaagde registratierechten.
Lees meer

Recent residentieel EPC en EPC gemeenschappelijke delen verplicht vanaf 2022

Is uw EPC-attest nog geldig voor verkoop of verhuur? Vanaf wanneer is een EPC gemeenschappelijke delen verplicht voor appartementsgebouwen. Een heldere samenvatting van de nieuwe EPC-regels vanaf 2022.
Lees meer

Hoe de waarde van bouwgrond berekenen?

Verkoopt u bouwgrond best aan een projectontwikkelaar of aan een particulier? En aan welke prijs? De waarde van bouwgrond hangt af van diverse factoren waar u handig op kan inspelen.
Lees meer

Opschortende voorwaarde: betekenis, valkuilen en tips.

Wat als uw koper geen lening krijgt? Hoe zeker bent u als koper dat u een bouwvergunning krijgt? In beide gevallen wilt u een opschortende voorwaarde formuleren in de compromis. Ontdek waarom en hoe.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK