Minder Uitgebreid
Team
projectontwikkeling
Te koop - Woning - Brasschaat
Brasschaat
€ 379 000
142 m²
3
Ja
Ja
Verkocht - Appartement - Antwerpen
Antwerpen
Verkocht
Verkocht
107 m²
2
Ja

Een volledige vastgoed service bij één enkele partner

Uw vastgoed in bekwame handen

Verhelst Vastgoed is een echte one-stop-shop voor al uw vastgoedplannen in regio Antwerpen. Onze vastgoed service omvat alles wat u van een professionele vastgoedmakelaar verwacht én meer. We bieden onder meer gratis schattingen mét verslag, beëdigde vastgoedtaxaties, zorgeloze verkopen en verhuringen, projectontwikkeling, gericht vastgoedadvies en ook syndicus en rentmeesteractiviteiten uit eigen huis aan.

2 vastgoedkantoren in regio Antwerpen

Met jarenlange ervaring in het vak, een oprechte passie voor ons vak en een tiental ervaren medewerkers garanderen we een professionele en flexibele vastgoed service in de ruime regio Noord-Antwerpen en de Voorkempen. Onze vastgoedkantoren in Brasschaat én Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht) zijn daarvoor onze uitvalsbasis.

Waarom vastgoed verkopen of verhuren via Verhelst Vastgoed?

  • gratis schatting mét verklarend verslag over de waardebepaling
  • publiciteit via diverse kanalen naar potentiële kopers of huurders
  • flexibel afsprakenbeheer voor bezichtigingen door makelaarsteam
  • No Cure, No Pay vastgoedverkoop. Geen verkoop => geen kosten!
  • assistentie bij nodige verkoopformaliteiten of verhuuradministratie
  • klantgerichte communicatie, persoonlijk contact en duidelijke taal

VRAAG NU UW GRATIS SCHATTING AAN

Wat onze klanten zeggen?

Verhelst Vastgoed deed het weer! Huis in verkoop op 15 augustus en op 13 september de verkoop gesloten. Jullie zijn een toppertje in de immo-wereld.
A. VandeputteVerkoper
Nogmaals ongelofelijk bedankt om de verkoop van ons huis snel en optimaal op te volgen en af te ronden. Boven onze verwachtingen, heel heerlijk!
Jan en KristelVerkoper

Vastgoed advies, nieuws & tips

Wanneer en hoe veranderen van syndicus?

Niet tevreden van je huidige syndicus? Er zijn 4 manieren om van syndicus te veranderen. Lees je wel eerst de tips van Verhelst Vastgoed voor je je huidige syndicus ontslaat en een nieuwe syndicus aanstelt?
Lees meer

Voordelen en valkuilen van gratis immo schatting

Je huis laten schatten door een professionele vastgoedmakelaar? Doen! Maar let je wel op voor de valkuilen van zo’n gratis schatting? Lees eerst de Verhelst Vastgoed tips.
Lees meer

Slim investeren in vastgoed doe je zo

Vastgoed aankopen om te verhuren of te verkopen met meerwaarde? Zeker interessant, maar enkel als je die vastgoedinvestering doordacht aanpakt. 9 do’s en don’ts van Verhelst Vastgoed.
Lees meer

Een huis met tuin (ver)kopen? Denk aan de tuintrends 2020

Een huis met tuin verkopen? Na Corona houd je best rekening met deze tuintrends 2020 om optimaal van je eigen tuin te genieten of een snelle verkoop te stimuleren.
Lees meer

Is een garagebox verhuren fiscaal interessant?

Garages kopen en verhuren als opbrengsteigendom is financieel interessant, maar denk aan de btw-verplichting. Verhelst Vastgoed verduidelijkt de spelregels.
Lees meer
afbraakwoning slopen en heropbouwen

Afbraakwoning slopen en heropbouwen? 2 wijzigingen vanaf 2021

Soms is een huis slopen en heropbouwen voordeliger dan renoveren. Vanaf 2021 gelden daarom verminderde registratierechten voor vernieuwbouw van een afbraakwoning. Benieuwd wat er nog wijzigt?
Lees meer

Dit verandert er in 2020 in de vastgoedwetgeving

Geen woonbonus meer, maar wel lagere registratierechten vanaf 2020. Benieuwd hoeveel je nog betaalt en wat er nog verandert voor je vastgoedplannen?
Lees meer

Stevige groeispurt voor syndicuskantoor Verhelst Beheer

Verhelst Beheer start 2020 met meer dan 480 gebouwen in beheer in en rond Antwerpen. Ook Immo Pauwels panden maken voortaan deel uit van de portefeuille.
Lees meer

Laat je woning verkopen in 1-2-3

Je woning geraakt niet verkocht? Je schakelt uiteraard best een professioneel vastgoedmakelaar in, maar help je zelf ook een handje om de verkoopkansen te vergroten?
Lees meer
woning verkopen

Over gemiddelde vastgoedprijzen en tips om een betaalbare woning te kopen

Kan je nog een betaalbare woning vinden als de huizenprijzen blijven stijgen? Verhelst Vastgoed deelt enkele nuttige tips om meer uit je woningbudget te halen.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK