Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Waarop letten als u een overbruggingskrediet aangaat?

Een nieuwe woning aankopen terwijl uw bestaande woonst nog niet verkocht is?

Kan u een getekende compromis ontbinden?

U tekende een onderhandse overeenkomst maar heeft toch uw bedenkingen? U kan alsnog de compromis ontbinden.

Vergeet de gratis verzekering gewaarborgd wonen niet aan te vragen!

Hoe zeker bent u dat u uw lening altijd zal kunnen afbetalen?
Natuurlijk gaat u eerst stevig rekenen als u overweegt om een nieuwe woning aan te kopen, te bouwen of uw bestaande woning te laten renoveren. U wil immers zeker zijn dat u met uw …

Verbod op huisdieren in uw eigen appartement? Best mogelijk.

U bent eigenaar van uw appartement en bent van plan om een huisdier in huis te nemen? Bekijk op voorhand of er een verbod op huisdieren geldt!

1
9
10
11
12
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK