Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Herstelling aan huurwoning: wie betaalt de factuur?

U huurt en het regent binnen. Betalen u of de verhuurder dan de kosten voor de herstelling huurwoning?

Waarom het huurcontract registreren?

Zowel voor de verhuurder als voor de huurder zijn er tal van redenen waarom het huurcontract registreren een interessante zaak is.

Moet u meerwaardebelasting betalen als u uw woning verkoopt?

U gaat uw woning verkopen? Best eerst bij Verhelst Vastgoed checken hoeveel de meerwaardebelasting bedraagt en hoe u de verkoop fiscaal kan optimaliseren.

Waarop letten als u een overbruggingskrediet aangaat?

Een nieuwe woning aankopen terwijl uw bestaande woonst nog niet verkocht is?

Kan u een getekende compromis ontbinden?

U tekende een onderhandse overeenkomst maar heeft toch uw bedenkingen? U kan alsnog de compromis ontbinden.

1
10
11
12
13
14
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK