Verhelst Vastgoed neemt Queens Vastgoed over

Opening 3de vastgoedkantoor

Met de recente overname van Queens Vastgoed verstevigt Verhelst Vastgoed haar marktpositie tussen de Antwerpse vastgoedkantoren. Naast de kantoren in Brasschaat en Sint-Job-in-‘t-Goor komt er binnenkort namelijk ook een filiaal in Sint-Lenaarts bij. Daarmee wordt de actieradius aanzienlijk uitgebreid rondom de kantoren van Brasschaat en Brecht (Sint-Job-in-‘t-Goor).

 

Samen sterk

Ritje Van Wallendael van Queens Vastgoed staat al sinds 1993 gekend om haar gemoedelijke aanpak en haar hart voor mensen en is net daarom zeker geen onbekend figuur in Sint-Lenaarts.
"Ik heb vooral uitgekeken naar een overnemer die mijn visie deelt. De passie voor het vak en de persoonsgerichte service van Verhelst Vastgoed pasten perfect in het plaatje. Mijn trouwe klanten mogen dus op beide oren slapen…” aldus Ritje.

Vanaf juli heropent het welbekende Queens kantoor met de nieuwe naam, maar Ritje verdwijnt niet uit het Brechtse straatbeeld. Het team van Verhelst Vastgoed zal de praktische en administratieve ondersteuning en de adviesfunctie op zich nemen terwijl Ritje zich verder kan focussen op wat ze het liefste doet: het bemiddelen bij de aan- en verkoop van vastgoed.
 
 

Laat bekwame handen het werk voor u doen

Bij Verhelst Vastgoed hebben ze alle vertrouwen in de expertise van Ritje en kijken ze de uitbreiding vol enthousiasme tegemoet. Toch is deze overname slechts een voorbode van wat nog komen gaat, want ondernemer Steve Verhelst zit nooit lang stil:
“We blijven ons verdiepen in de actuele trends en de voortdurend veranderende noden van onze klanten. Vastgoedmakelaardij is tegenwoordig namelijk meer dan alleen maar huizen verkopen en verhuren. Eigenaars en kopers zitten vaak met concrete vragen over onder meer de lage rentes op hypotheekleningen, energiebesparende maatregelen, nieuwe wetgevingen en administratieve verplichtingen… en ook daarbij willen we hen correct blijven adviseren. Net op die adviserende functie willen we nog meer gaan inzetten en wie weet wat de toekomst dan nog allemaal brengt…. Ideeën genoeg, maar we doen geen half werk!” aldus Steve

Deel dit artikel:
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK