Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Verkopen op lijfrente zit opnieuw in de lift

Op zoek naar een goede belegging of een huis kopen, maar liefst gespreid afbetalen? Dan is kopen en verkopen op lijfrente misschien net wat u zoekt.

Energiezuinig bouwen én verbouwen

Denk vooral niet dat de EPB regels enkel voor nieuwbouw gelden. Vanaf 2050 voldoen aan voorwaarden voor energiezuinig bouwen.

Waarom de rolrechten aan herziening toe waren

Elke gerechtelijke procedure brengt kosten met zich mee, maar wat wijzigt er nu precies voor die rolrechten?

Herstelling aan huurwoning: wie betaalt de factuur?

U huurt en het regent binnen. Betalen u of de verhuurder dan de kosten voor de herstelling huurwoning?

Waarom het huurcontract registreren?

Zowel voor de verhuurder als voor de huurder zijn er tal van redenen waarom het huurcontract registreren een interessante zaak is.

1
9
10
11
12
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK