Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Verhelst Vastgoed neemt Queens Vastgoed over

Met de recente overname van Queens Vastgoed verstevigt Verhelst Vastgoed haar marktpositie tussen de Antwerpse vastgoedkantoren.

Dakisolatie verplicht vanaf 2015. Is uw dak al geïsoleerd?

Sinds 1 januari 2015 is dakisolatie verplicht in Vlaanderen volgens de Vlaamse dakisolatienorm. Wij lichten de verplichtingen in mensentaal aan u toe.

En wat als er een voorkooprecht is op de woning van uw dromen?

Wat de bijzondere informatieplicht precies inhoudt? Vanaf nu moet uw makelaar u nog beter informeren over een eventueel voorkooprecht.

Verwarming ontluchten en andere tips om uw woning winterklaar te maken

Enkele praktische tips op een rijtje om uw woning winterklaar te maken. De verwarming ontluchten en de schouw reinigen bijvoorbeeld.

U wil uw huurcontract vroeger opzeggen?

Uw droomwoning gevonden en liefst uw huidig huurcontract vroeger opzeggen?

1
9
10
11
12
13
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK