Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Laat je woning verkopen in 1-2-3

Je woning geraakt niet verkocht? Je schakelt uiteraard best een professioneel vastgoedmakelaar in, maar help je zelf ook een handje om de verkoopkansen te vergroten?

Stevige groeispurt voor syndicuskantoor Verhelst Beheer

Verhelst Beheer start 2020 met meer dan 480 gebouwen in beheer in en rond Antwerpen. Ook Immo Pauwels panden maken voortaan deel uit van de portefeuille.

Vacature boekhouding en administratie VME’s bij Verhelst Beheer in Sint-Job-in-‘t-Goor

Onze collega's van Verhelst Beheer in Sint-Job-in-'t-Goor hebben het druk en zoeken versterking. Iets voor jou of ken je iemand met boekhoudkundig talent?

Over gemiddelde vastgoedprijzen en tips om een betaalbare woning te kopen

Kan je nog een betaalbare woning vinden als de huizenprijzen blijven stijgen? Verhelst Vastgoed deelt enkele nuttige tips om meer uit je woningbudget te halen.

Huizen op lijfrente (ver)kopen, hoe zit dat juist?

Voor investeerders is huizen op lijfrente kopen een slimme manier om hoge rendementen te realiseren. Maar hoe werkt dat nu, zo’n verkoop op lijfrente en waarop moet je letten?

1
2
3
4
5
7
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK