Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Tegenopzeg huurder: begrijp uw rechten en plichten

U heeft als verhuurder opzeg gegeven aan uw huurder. Mag de huurder tegenopzeg geven om de woning vroeger te verlaten?

Een verhuurde woning aankopen: wat zijn de opties?

U heeft zonet een verhuurde woning aangekocht. Mag u de huurovereenkomst met de huurder beëindigen? Ontdek het antwoord in deze blog.

Waarom uw vastgoed laten beheren door een rentmeester?

Vastgoedbeheer brengt heel wat verantwoordelijkheden met zich mee. Ontdek de meerwaarde die een rentmeester biedt voor het beheer van uw vastgoedportfolio.

Verhoogde boetes voor aangifteplicht 2024

Vanaf 2024 riskeren eigenaren van onroerend goed hogere boetes bij het niet naleven van de aangifteplicht. Voorkom onnodige kosten door tijdig aan te geven bij het kadaster.

Huurindexering & EPC-labels: Wat U Moet Weten in 2023

Bij het huren of verhuren van een woning zijn er nieuwe regels voor huurindexatie. Ontdek de belangrijkste veranderingen en wat dit betekent voor huurders en verhuurders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

1
2
3
4
5
14
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK