Niet te missen vastgoed nieuws

Als erkende vastgoedmakelaars bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) zitten we regelmatig op de schoolbanken voor bijkomende permanente vorming. Vanuit onze passie voor het vak volgen we ook uit interesse het laatste vastgoed nieuws, nieuwe wetgeving en subsidiemaatregelen op de voet.

Wat voor u als eigenaar, verhuurder of huurder interessant om weten is, vertalen we in verhelderende nieuwsberichten op deze nieuwspagina én op onze sociale media kanalen. Blijft u deze pagina of onze Facebook, LinkedIn en Instagram kanalen zeker volgen zodat u geen enkele gouden vastgoed tip mist?

Slim investeren in vastgoed doe je zo

Vastgoed aankopen om te verhuren of te verkopen met meerwaarde? Zeker interessant, maar enkel als je die vastgoedinvestering doordacht aanpakt. 9 do’s en don’ts van Verhelst Vastgoed.

Een huis met tuin (ver)kopen? Denk aan de tuintrends 2020

Een huis met tuin verkopen? Na Corona houd je best rekening met deze tuintrends 2020 om optimaal van je eigen tuin te genieten of een snelle verkoop te stimuleren.

Is een garagebox verhuren fiscaal interessant?

Garages kopen en verhuren als opbrengsteigendom is financieel interessant, maar denk aan de btw-verplichting. Verhelst Vastgoed verduidelijkt de spelregels.

Kantoren tijdelijk gesloten

Beste,

Naar aanleiding van de versterkte overheidsmaatregelen inzake het Coronavirus zijn onze Verhelst Vastgoed en Beheer kantoren tijdelijk gesloten, en dit al zeker tot en met 3 mei 2020.

Het Verhelst Vastgoed en Beheer team is …

Afbraakwoning slopen en heropbouwen? 2 wijzigingen vanaf 2021

Soms is een huis slopen en heropbouwen voordeliger dan renoveren. Vanaf 2021 gelden daarom verminderde registratierechten voor vernieuwbouw van een afbraakwoning. Benieuwd wat er nog wijzigt?

1
2
3
4
5
8
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK