Verkopen woning
Verkopen appartement

Verkopen

Zelf uw huis ver­kopen of toch liever zeker­heid over de beste prijs?

Natuurlijk kan u zelf uw huis verkopen. Een bordje “te koop” plaatsen, hopen dat de geïnteresseerde kopers zich snel aanmelden en dan gewoon afwachten…

Bij Verhelst Vastgoed pakken we het toch liever iets professioneler aan, want enkel zo bent u zeker dat u uw pand verkoopt aan de beste prijs en dat alle formaliteiten correct worden vervuld.
We kiezen voor een transparante communicatie en een doordachte verkoopstrategie om uw belangen te verdedigen en het huis optimaal te verkopen.

Laat Verhelst Vastgoed uw huis verkopen en dit is wat u mag verwachten:

 • Een realistische schatting en die is gratis
  Bij de waardebepaling van uw woning rekenen we op onze professionele ervaring, maar we kijken ook naar de aard, ligging en staat van het pand en de huidige marktsituatie. Enkel zo bent u zeker van een realistische en correcte schatting.
   
 • Een pand de aandacht geven die het verdient, vereist een proactieve marketingstrategie. We zetten uw pand letterlijk in de kijker
  • website en Facebook pagina van Verhelst Vastgoed en 7 grote vastgoed websites
  • advertenties in regionale kranten en tijdschriften
  • In de etalage van onze 2 kantoren in Brasschaat en Sint-Job-In-'t-Goor (Brecht) en op videopresentatie op het LED scherm
  • gerichte direct mail in de brievenbus van kapitaalkrachtige woningzoekers

Uiteraard voorzien we ook verzorgde immoborden en u ontvangt ook een gepersonaliseerde eigendomsbrochure.
 • Professioneel stijladvies om uw pand te doen stralen
  Bent u benieuwd hoe u het pand nóg aantrekkelijker maakt voor kandidaat-kopers en hoe u daardoor een extra meerwaarde realiseert? We werken samen met een binnenhuisarchitect die uw pand al met enkele kleine ingrepen doet stralen.
   
 • Straffe onderhandelaars
  Een huis verkopen is meer dan alleen een kandidaat-koper vinden. Met onze communicatieve skills en geoefende verkooptechnieken gaan we de best mogelijke koopprijs onderhandelen.
   
 • Alles voor u geregeld
  We assisteren u bij het hele verkoopproces: van de waardebepaling en het opstellen van de koopakte tot en met de coördinatie met de notaris. Om aan de administratieve en juridische formaliteiten te voldoen, zorgen we ook dat u over alle nodige documenten beschikt.
  We adviseren zelfs de kandidaat-kopers over hun hypothecair krediet om de verkoop ook aan aankoopzijde vlot te laten verlopen.
   
 • Uw makelaar is maximaal bereikbaar
  6 dagen op 7 vindt u ons op kantoor, maar ook buiten de kantooruren kan u onze medewerkers vlot bereiken. Voor bezichtigingen met kandidaat-kopers stellen we ons uiteraard ook flexibel op om uw pand alle kansen te geven.
   
 • Een betrouwbare partner
  Verhelst Vastgoed is erkend vastgoedmakelaar (B.I.V. en C.I.B.). Onze medewerkers scholen zich voortdurend bij en volgen de huizenmarkt en de laatste immotrends op de voet.
Maandelijks overlopen we het activiteitenrapport waarin we de gevoerde publiciteit, bezoeken met kandidaat-kopers en hun feedback bundelen. Zo volgen we samen de status van de verkoop op de voet op.
Bij Verhelst Vastgoed verkopen we panden van alle prijsklassen. Aarzel dus niet en contacteer ons om ook voor uw pand een doordachte verkoopstrategie te bespreken.

Wenst u uw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op. Neem contact op

Huizen te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK