Minder Uitgebreid
Team
projectontwikkeling
Te koop - Dak appartement - Kapellen
Kapellen
€ 265 000
118 m²
3
Te huur - Benedenwoning - Brasschaat
Brasschaat
€ 895 /maand
96 m²
2
Ja
Verkocht - Appartement - Brasschaat
Brasschaat
Verkocht
Verkocht
111 m²
3
Ja
Verkocht - Woning - Antwerpen
Antwerpen
Verkocht
Verkocht
176 m²
2
Ja
Ja
Verhuurd - Appartement - Merksem
Merksem
Verhuurd
Verhuurd
75 m²
1

Een volledige vastgoed service bij één enkele partner

Uw vastgoed in bekwame handen

Verhelst Vastgoed is een echte one-stop-shop voor al uw vastgoedplannen in regio Antwerpen. Onze vastgoed service omvat alles wat u van een professionele vastgoedmakelaar verwacht én meer. We bieden onder meer gratis schattingen mét verslag, beëdigde vastgoedtaxaties, zorgeloze verkopen en verhuringen, projectontwikkeling, gericht vastgoedadvies en ook syndicus en rentmeesteractiviteiten uit eigen huis aan.

2 vastgoedkantoren in regio Antwerpen

Met jarenlange ervaring in het vak, een oprechte passie voor ons vak en een tiental ervaren medewerkers garanderen we een professionele en flexibele vastgoed service in de ruime regio Noord-Antwerpen en de Voorkempen. Onze vastgoedkantoren in Brasschaat én Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht) zijn daarvoor onze uitvalsbasis.

Waarom vastgoed verkopen of verhuren via Verhelst Vastgoed?

  • gratis schatting mét verklarend verslag over de waardebepaling
  • publiciteit via diverse kanalen naar potentiële kopers of huurders
  • flexibel afsprakenbeheer voor bezichtigingen door makelaarsteam
  • No Cure, No Pay vastgoedverkoop. Geen verkoop => geen kosten!
  • assistentie bij nodige verkoopformaliteiten of verhuuradministratie
  • klantgerichte communicatie, persoonlijk contact en duidelijke taal
VRAAG NU UW GRATIS SCHATTING AAN


COVID-19 afspraken

Bij Verhelst Vastgoed nemen we geen risico's. Om jouw en onze gezondheid te garanderen volgen we steeds de aanbevelingen van de overheid. Daarom werken onze makelaars zoveel mogelijk digitaal en van thuis uit. Een huis bezichtingen voor verkoop of verhuur is mogelijk mits naleving van het wettelijk sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector. Onze beroepsfederatie B.I.V. heeft de do's en don'ts overzichtelijk in 1,5 minuut voor je samengevat in een verklarend instructiefilmpje. Kijk je even mee?

INSTRUCTIEFILM VOOR PLAATSBEZOEKEN

Wat onze klanten zeggen?

Verhelst Vastgoed deed het weer! Huis in verkoop op 15 augustus en op 13 september de verkoop gesloten. Jullie zijn een toppertje in de immo-wereld.
A. VandeputteVerkoper
Nogmaals ongelofelijk bedankt om de verkoop van ons huis snel en optimaal op te volgen en af te ronden. Boven onze verwachtingen, heel heerlijk!
Jan en KristelVerkoper

Vastgoed advies, nieuws & tips

Werken bij Verhelst Vastgoed?

Voor de verdere uitbouw van onze huidige en nieuwe kantoren zijn wij op zoek naar een erkend vastgoedmakelaar.
Lees meer

Verhelst vastgoed verjaart en trakteert met straffe zomer wedstrijden

Verhelst Vastgoed bestaat 15 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Waag jij ook je kans bij onze reeks zomerwedstrijden of verdien je 1.500 € met onze gedurfde cashback actie?
Lees meer

Belasting op buitenlandse onroerende inkomsten. Wat verandert er?

Vergeet uw buitenlandse eigendommen niet aan te geven bij de fiscus, want eigenaars van vastgoed in het buitenland worden vanaf AJ2022 anders belast in de personenbelasting.
Lees meer

Wel of niet verplicht schilderen bij verlaten huurwoning?

Vallen schilderwerken onder normale slijtage of huurschade? De huurspecialisten van Verhelst Vastgoed verduidelijken wie verantwoordelijk is voor het schilderen van de huurwoning bij einde huur.
Lees meer

Elektrische laadpaal installeren bij mede-eigendom. Mag dat?

Niets zo gemakkelijk als een eigen laadpaal om je elektrische wagen thuis op te laden. Maar mag je zomaar een laadpaal installeren in een appartementsgebouw met mede-eigendom?
Lees meer

6% btw op nieuwbouw na afbraak tot eind 2022

Wie een bestaande constructie afbreekt en heropbouwt geniet tijdelijk van een forse btw-besparing. Ook als je een herbouwde nieuwbouw woning kocht van een bouwpromotor tussen 2021 en 2022.
Lees meer

Een huis bezichtigen tijdens Corona. Mag dat?

Mag dat nu een huis bezichtigen tijdens Corona en welke regels gelden er dan? Verhelst Vastgoed vat alle do’s en don’ts overzichtelijk voor je samen.
Lees meer

Meer licht in huis? Meer kooplustigen!

Dat een donkere woning minder aanspreekt dan een lichtrijk pand hoeft geen betoog. Weet jij hoe vastgoedprofessionals meer licht in huis brengen om potentiële kopers te charmeren?
Lees meer

Hoe sterk doet Corona vastgoedprijzen stijgen?

Hoe zit dat nu met verkopen in Corona tijden? Doen of toch beter wachten? Enkele nuttige weetjes over de effecten van COVID-19 op de vastgoedprijzen en tips om maximaal voordeel te doen.
Lees meer

5 valkuilen bij beleggen in vastgoed

Natuurlijk is beleggen in vastgoed een goed idee, maar je moet het wel slim aanpakken. Check eerst dat jij zeker de 5 belangrijkste valkuilen vermijdt.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK