Werken bij Verhelst Vastgoed?

Verhelst Vastgoed is een vertrouwde naam in Noord-Antwerpen en de voorkempen. Met ervaren, professionele en enthousiaste makelaars, syndici en rentmeesters in eigen huis bieden Verhelst Vastgoed en Verhelst Beheer flexibele totaaloplossingen op maat voor elk vastgoedproject dat verkoop of verhuur, gratis schatting en beëdigde VLABEL taxaties, projectontwikkeling, syndicusactiviteiten en rentmeesterschap kan omvatten.

Over je toekomstige job

Je krijgt een specifieke regio toegewezen waarin jij hét gezicht en aanspreekpunt van Verhelst Vastgoed wordt. Het hoofdkantoor in Sint-Job-in-‘t-Goor (en jouw vaste uitvalsbasis) levert administratieve ondersteuning en handige marketingtools om je dossiers zelfstandig te beheren en van A tot Z op te volgen. Jij zorgt onder meer voor:

What’s in it for you?

Dit zijn absolute must-haves

Zo heb je een streepje voor


Staat deze vacature je op het lijf geschreven?

Mail je cv naar Steve Verhelst en vertel ons vooral hoever je passie voor vastgoed reikt en wat je het meest aanspreekt aan deze vacature.

Deel dit artikel:
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK