De betrouwbare vastgoedmakelaar in Antwerpen en de Voorkempen

Uw vastgoed in bekwame handen

Bij Verhelst Vastgoed nemen we onze slogan héél serieus. Professionalisme en passie voor het vak vormen de rode draad in onze dagelijkse activiteiten. Correcte adviezen, realistische vastgoedschattingen en persoonlijk contact zijn de kernwaarden waarmee we elke dag opnieuw het verschil maken. Nu al helemaal wat u van uw vastgoedmakelaar verwacht of leest u nog even verder wat we nog te bieden hebben?

Alles voor uw vastgoedplannen onder één dak

U zoekt een erkende vastgoedmakelaar, schatter, syndicus of rentmeester? Dankzij de allround vastgoedservice van Verhelst Vastgoed en onze collega’s van Verhelst Beheer heeft u slechts één partner nodig voor al uw vastgoedplannen!
 

Vooral vastgoedmakelaar in regio Antwerpen en Voorkempen

Met vastgoedkantoren in Brasschaat en Sint-Job-in-‘t-Goor hebben we de ideale uitvalsbasis om een flexibele service te bieden in Noord-Antwerpen en de Voorkempen. Ons team van professionele immomakelaars kent deze regio door en door en komt snel ter plaatse voor gratis schattingen of bezichtigingen met kandidaat-kopers of huurders.

Onze beloftes en kwaliteitsgaranties

  • gratis schattingen met verklarend verslag
  • 2 immokantoren in Brasschaat en Brecht
  • volledige administratieve ondersteuning
  • No Cure, No pay verkoop zonder risico’s

Meer weten of een gratis schatting aanvragen?

Op zoek naar een goede vastgoedmakelaar in regio Antwerpen en benieuwd wat Verhelst Vastgoed te bieden heeft? Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking of gratis schatting en test onze professionele aanpak zelf uit!

BOEK EEN AFSPRAAK
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK