plan nieuwbouw
nieuwbouw zonder zorgen
bouwen appartement

Nieuw­bouw

U wil wel een nieuw­bouw kopen maar u heeft geen zin in een slopend bouw­project?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een nieuwbouw woning biedt, maar heeft u geen zin om zelf het bouwproject van begin tot einde op te volgen? Dan is ons nieuwbouw en sleutel-op-de-deur aanbod beslist iets voor u!

Een nieuwbouw kopen bij een bouwfirma of projectontwikkelaar is namelijk ideaal voor kopers die wél een nieuwbouw woning wensen, maar geen bouwproject van A tot Z willen opvolgen. U weet immers vooraf perfect wat u mag verwachten.

Vaak beschikken de bouwfirma’s over 3D-ontwerpen van hoe de uiteindelijke nieuwbouw woning er zal uitzien en voorzien ze een gedetailleerde inventaris van de werken en materialen die inbegrepen zijn. Eventueel kan u zelfs een afgewerkte kijkwoning bezoeken en zo de ontwerpen in de praktijk ontdekken.

Voor jonge koppels en starters is een sleutel-op-de-deur nieuwbouw kopen zeker een verstandige keuze. Waar u dan aan toe bent?
Een complete nieuwbouw woning, die degelijk, duurzaam en constructief is gebouwd door een betrouwbare bouwheer en dat met een kostenplaatje dat vooraf gekend is! Geen verrassingen dus of onvoorziene kosten tijdens de bouwfase. Enkel de afwerkingsgraad en extra opties bepaalt u zelf en dat in functie van uw budget.

Bij Verhelst Vastgoed volgen we verschillende nieuwbouwprojecten van ervaren bouwfirma’s in Antwerpen en omgeving op de voet. We bieden enkele nieuw te bouwen woningen, appartementen en bedrijfspanden al in projectfase te koop aan. Ontdek het huidige aanbod op deze website en laat u verrassen hoe betaalbaar en zorgeloos een nieuwbouw kopen kan zijn.

Spreekt een nieuwbouw kopen u wel aan? Wees er dan snel bij, want bij nieuwbouwprojecten hebben snelle beslissers de eerste keuze!
 

Of heeft u al een stuk bouwgrond waar u een nieuwbouw woning op wil laten bouwen?

Waarom een nieuwbouw woning kopen in een bouwproject als u al de trotse bezitter van een stuk bouwgrond of afbraakwoning bent?  Ook op úw stuk grond kan tegen betaalbare prijzen een nieuwbouw woning worden gebouwd volgens een bestaand plan. Zelfs een sleutel-op-de-deur woning is mogelijk en zo weet u perfect hoe uw huis gebouwd zal worden, in welke tijdsspanne en wat het zal kosten.
We brengen u in contact met een van onze vaste partners en assisteren u bij het volledige bouwproject van opstartfase tot bouwvergunning! Neem contact op

Nieuwbouw te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK