Je zoektocht naar vastgoed in Kalmthout

Op zoek naar vastgoed in Kalmthout? Dit moet je weten

Dé redenen waarom je op zoek gaat naar vastgoed in Kalmthout? Dat zijn vast Wycam’s Borstbollen, het Turf en Bossie bier en het Heidebieke. Fout geraden? Jammer, want al die lekkernijen zijn typische Kalmthouts en blijven een bron van trots voor de Kalmthoutenaars.

Je zal ze binnenkort vast ontdekken, als je de sleutel in handen krijgt van jouw gedroomde vastgoed. Kalmthout verwelkomt je met open armen. En Verhelst Vastgoed helpt je op weg naar je droomwoning.

Klaar voor een tocht over de purp’ren hei? We leiden je met plezier rond!

Vastgoed in Kalmthout: het mooiste België – met een toets Nederland

Natuur, natuur, natuur. Dat zijn dé bekendste eigenschappen van Kalmthout. Want niet alleen de Kalmthoutse Heide, maar ook natuurreservaat De Maatjes en het Arboretum vind je in deze groene gemeente. Dat vormt meteen een van de belangrijkste redenen waarom mensen hier graag op zoek gaan naar vastgoed: Kalmthout is een oase van rust en natuur.

Veel Nederlanders komen over de grens zoeken naar vastgoed. Kalmthout kent een rijke Nederlandse gemeenschap: maar liefst 10% van de inwoners heeft een Nederlands paspoort. Het vastgoed in Kalmthout is in vergelijking met Nederland zeer betaalbaar. Zo krijg je er de hartelijkste buren bovenop!

Vastgoed + Kalmthout = het mooie leven

De natuurpracht in Kalmthout is dus onovertroffen. Wist je trouwens dat zelfs Vincent Van Gogh de Kalmthoutse pracht regelmatig kwam bewonderen en schilderen? Zo pittoresk wonen als in de heidegemeente, kan op weinig andere plaatsen. Maar ook de bruisende gemeenschap is een sterk pluspunt voor alle inwoners.

Op regelmatige tijdstippen word je uitgenodigd voor leuke buurtfeesten, braderijen en volksspelen. Culturele evenementen zijn er genoeg, en ook de horeca heeft een fijn aanbod. Er is voor iedereen wat wils.

Ook voor de cultuurliefhebber(tjes)

Jonge gezinnen met kinderen vinden in Kalmthout de gedroomde omgeving. Véél ruimte, maar ook veel te doen. Nog een reden waarom steeds meer mensen in de heidegemeente zoeken naar vastgoed. Kalmthout heeft het Suske & Wiske-museum in de aanbieding, waar kinderen naar hartenlust activiteiten kunnen doen.

En we vallen in herhaling. Maar wat is er leuker dan ravotten op de hei? Oh, en ook op het gebied van kinderopvang en scholen doet Kalmthout het heel goed. Kortom, alleen maar troeven voor klein én groot.
Op zoek naar vastgoed in Kalmthout? Verhelst Vastgoed leidt je rond doorheen het volledig aanbod. Contacteer ons!

Probeer opnieuw of schrijf u in

Momenteel hebben wij geen aanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet. 
Maar vul uw zoekprofiel in en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod die aan uw zoekcriteria voldoen!
Schrijf u hier in
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK