Verhelst Vastgoed: Brasschaat, dat is kwaliteitsvol wonen

Thuiskomen in het perfecte vastgoed? Brasschaat kiest voor levenskwaliteit

Kiezen voor Brasschaat is kiezen voor het mooie leven. Adembenemend groene parken worden afgewisseld met een sprankelend commercieel centrum – allemaal op een boogscheut van Antwerpen. Klaar om te verhuizen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar vastgoed. Brasschaat heeft heel wat te bieden – ook op het gebied van woningen.

Tijd om dát eens wat van dichterbij te bekijken.

Vastgoed: Brasschaat en de prijzen

Eerst en vooral: waar zal je zoeken naar vastgoed? Brasschaat heeft heel wat mooie wijken voor u in petto. Het centrum, natuurlijk. Maar ook in Vriesdonk, Mariaburg, Kaart, Bethanië, Maria-ter-Heide en Driehoek is het fijn toeven.

Elke wijk heeft zijn eigen unieke karakter – én aanbod aan vastgoed. Brasschaat staat bekend omwille van zijn koninklijke villawijken, maar ook de meer bescheiden woning vind je er zonder probleem. Huizenjagers in iedere prijsklasse doen er goed aan om een kijkje te nemen in deze bosrijke gemeente.

Het mooiste vastgoed? Brasschaat heeft ‘t!

Iedereen heeft al wel eens een aflevering gezien van de Pfaffs. Maar deze knappe gemeente is méér dan welgestelde voetballersfamilies en rijke Nederlanders met uitzonderlijk duur vastgoed. Brasschaat is een jonge, bruisende gemeente die alle soorten mensen aantrekt: van begoede zakenmannen tot gezinnen die op zoek zijn naar een gemoedelijke plek om hun kinderen te laten opgroeien.

Wist je dat maar liefst 30% van Brasschaat bosgebied is? Deze groene omgeving herbergt charmante fietsroutes, die je een unieke inkijk geven in het aanbod aan vastgoed. Brasschaat is de perfecte uitvalsbasis voor een trip naar Antwerpen, maar ook de buurgemeentes bereik je in geen tijd.

Vastgoed? Brasschaat is méér dan enkel wat huizen

Wanneer je in Brasschaat gaat wonen, kijk je natuurlijk verder dan je eigen voordeur. Uiteraard wil je stijlvol wonen, in een huis dat bij je past. Maar ook het aantrekkelijke aanbod aan winkels, cafés en restaurants speelt in het voordeel van deze Noordertuin van Antwerpen.

Er zijn tal van goede scholen aanwezig, de gemeente is makkelijk bereikbaar, beschikt over een hele waaier aan parken en domeinen én kent een gevarieerd aanbod aan vastgoed. Brasschaat is dus op alle gebieden een uitmuntende gemeente om in te wonen.

Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte huis? Doe voor vastgoed in Brasschaat een beroep op jouw makelaar. Contacteer Verhelst Vastgoed vandaag nog!

Probeer opnieuw of schrijf u in

Momenteel hebben wij geen aanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet. 
Maar vul uw zoekprofiel in en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod die aan uw zoekcriteria voldoen!
Schrijf u hier in
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK