Op zoek naar immo? Brasschaat heeft alles te bieden

Het mooiste aanbod immo? Brasschaat kiest voor Verhelst Vastgoed

Wonen in een oase van groen en toch vlakbij de stad: wie droomt er niet van? Dus begint u aan uw zoektocht naar het perfecte huis. En verkent u het ruime aanbod aan immo. Brasschaat springt meteen in het oog, met zijn statige straten, rijke geschiedenis en bruisende dorpskern. Op een steenworp van Antwerpen, gezellig gelegen in het groen, met talloze winkels én parken vlakbij.

Maar wat zoekt u precies op het gebied van immo? Brasschaat heeft immers een ruime waaier aan huizen en appartementen te vinden. Van royale villa’s verscholen op een ruim perceel tot trendy huisjes en praktische studio’s: alles is voorhanden.

Als u door de bomen het bos niet meer ziet, is er nog altijd Verhelst Vastgoed. Klik hier voor ons aanbod immo in Brasschaat.

Missie Immo Brasschaat: samen met Verhelst Vastgoed

Wist u dat Brasschaat voor maar liefst 30% uit bosgebied bestaat, maar ook beschikt over een eigentijds winkelaanbod? Hou daar zeker rekening mee tijdens uw zoektocht doorheen het aanbod aan immo. Brasschaat is immers bijzonder gegeerd – niet alleen bij kapitaalkrachtige kopers, maar ook bij hippe jonge gezinnen met een eerder bescheiden budget.

Begin daarom niet snel-snel aan uw zoektocht naar immo. Brasschaat bestaat uit verschillende wijken: het centrum, maar ook Vriesdonk, Mariaburg, Kaart, Bethanië, Maria-ter-Heide en Driehoek zijn populaire plaatsen om te wonen. Het is goed om de wijken beter te leren kennen. Gelukkig kent uw vastgoedmakelaar de streek op z’n duimpje.

Prijzen immo: Brasschaat zet de toon

Deze gemeente heeft een indrukwekkende reputatie op het gebied van immo: Brasschaat staat te boek als één van de duurste gemeentes van Vlaanderen. Laat dat u echter niet afschrikken, want immo in Brasschaat is er wel degelijk in alle mogelijke prijsklassen.

Bovendien is Brasschaat de perfecte woonplaats voor mensen die houden van rust, bruisende activiteiten en natuur. Ook sportievelingen komen hier aan hun trekken, want de buurgemeentes zijn makkelijk te ontdekken via de prachtige fietsroutes.
Dat doet de levenskwaliteit in de gemeente flink deugd, want in 2006 ontving Brasschaat de prestigieuze LivCom-Award. Zo werd het bekroond tot de meest leefbare gemeenschap tot 75.000 inwoners.

Zoeken naar immo? Brasschaat pakt het slim aan!

Tijd om de Noordertuin van Antwerpen te doorzoeken op kwaliteitsvol én betaalbaar immo? Brasschaat doet daarvoor een beroep op de expertise van Verhelst Vastgoed. Start nu uw zoektocht naar immo Brasschat: contacteer ons!

 

Probeer opnieuw of schrijf u in

Momenteel hebben wij geen aanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet. 
Maar vul uw zoekprofiel in en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod die aan uw zoekcriteria voldoen!
Schrijf u hier in
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK