Immo Antwerpen: vind de woning die je zoekt met Verhelst Vastgoed

Immo Antwerpen

Immo Antwerpen: zo wordt wonen in de stad écht iets voor jou

Op zoek naar immo in Antwerpen, de enige echte metropool van Vlaanderen? Gelijk heb je, want deze bruisende stad vormt de perfecte uitvalsbasis voor jouw leven. Van sociale single tot gezellig gezinnetje, van ambitieuze ondernemer tot bruisende zestigplusser, iedereen vindt wat hij zoekt in de prachtige koekenstad.

De eerste stap? Starten met je zoektocht naar het juiste vastgoed voor jouw leven. En dat betekent: snuisteren door het uitgebreide aanbod aan immo. Antwerpen heeft voor ieder wat wils. Verhelst Vastgoed gidst je doorheen de mogelijkheden.

Op zoek met Verhelst vastgoed: zo wordt wonen in de stad écht iets voor jou

Eerst en vooral: waar zal je zoeken naar immo? Antwerpen heeft tal van boeiende wijken – binnen én buiten de ring. In het hartje van de stad, met zijn kenmerkende landmarks zoals de Boerentoren, de kathedraal en de Groenplaats, vind je een adembenemende mix van shopping en geschiedenis.

Via de Nationalestraat wandel je de befaamde Modewijk in, een levendige wijk vol stijlvolle gevels die appartementen en huizen verbergen in alle prijsklassen. Immo in Antwerpen is immers bijzonder divers, van praktische studio’s tot uiterst luxueuze herenhuizen en lofts.

Immo Antwerpen: van ’t chique Zuid naar...

Wandel je verder richting het nieuwe justitiepaleis, dan beland je op het Zuid. Dé hotspot voor levensgenieters, met open pleinen, een weelderig aanbod aan horecazaken en zinderende bars vol verrassende ontdekkingen en boeiende mensen.

Het ene herenhuis wordt afgewisseld door het andere stadspaleis. Deze wijk is dan ook een tikje duurder op het gebied van immo. Antwerpen heeft gelukkig echter voor ieder wat wils.

… den 2060. Antwerpen-Noord, waar heel de wereld samenvloeit

Stap de tram op en reis – via een korte tussenstop in 2018 Antwerpen, met zijn knappe residentiële wijken en charmante straten – naar de Turnhoutsebaan, waar bloeiend Borgerhout en den 2060 elkaar raken. Hier, in deze buurt die nooit slaapt, vind je een unieke mix tussen jong en oud.

Een wervelwind van culturen en invloeden waait je tegemoet. En kleine arbeiderswoningen staan broederlijk naast oude herenhuizen met statige uitstraling. Tal van jonge gezinnen kiezen voor deze wijk, omwille van de betaalbaarheid, het grote aanbod aan cultuur en de makkelijke centrale ligging.

Immo Antwerpen: steek de ring eens over!

Op zoek naar iets meer rust? Dat treft, want als je de ring oversteekt, wordt alles mogelijk. Net buiten de stadskern vind je de districten – met hun eigen, specifieke aanbod aan immo. Antwerpen ligt vlakbij en toch geniet je van groen en rust.

Kies je voor Wilrijk, met zijn uitgebreide parken en fascinerende villawijken? Of ontdek je jouw stulpje in Berchem, Merksem of Deurne? Liever een gezellige woning in Hoboken of op het Kiel, slechts één korte tramrit verwijderd van jouw favoriete Antwerpen?

Te veel immo? Antwerpen selecteert met Verhelst Vastgoed

Je merkt het: als je de stap zet naar wonen in de stad, dompel je jezelf onder in een wereld vol mogelijkheden op het gebied van immo. Antwerpen heeft alles in huis voor jouw leven – óók je gedroomde thuis.

Ontdek alle immo in Antwerpen vandaag nog: contacteer jouw persoonlijke makelaar bij Verhelst Vastgoed.
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK