Huis verkopen? Brasschaat doet het met Verhelst Vastgoed

Je gaat je huis verkopen? Brasschaat krijgt de juiste prijs met Verhelst Vastgoed

Heb je beslist om te verhuizen? Dan wil je natuurlijk op de best mogelijke manier je huis verkopen. Brasschaat is een bijzonder gegeerde gemeente – zowel voor mensen die huizen zoeken in het hogere segment als voor jonge gezinnen die willen genieten van de rust, vlakbij de stad.

Kortom: jij gaat je huis verkopen, Brasschaat staat te popelen om een kijkje te komen nemen. Ongeacht in welke prijsklasse jouw huis zich bevindt.

Huis verkopen: Brasschaat bepaalt de prijs

Er is alvast één doorslaggevende factor, als je op het punt staat je huis te verkopen: Brasschaat.

Het feit dat je woning in deze prachtige gemeente gelegen is, bepaalt voor een goed stuk de waarde ervan. Brasschaat is immers populair. Niet alleen omwille van zijn voorname reputatie, maar omwille van verschillende factoren:

-    de geknipte ligging, vlakbij Antwerpen en toch in het groen
-    de knappe uitstraling van de gemeente zelf: netjes en mooi onderhouden
-    de vele parken en bossen in de buurt
-    het levendige winkelaanbod
-    het smakelijke aanbod aan cafés en restaurants
-    de goede scholen het bruisende verenigingsleven
-    …

Kortom, je huis verkopen in Brasschaat zorgt ervoor dat je een mooie prijs kan vragen voor je vastgoed. Maar om die écht concreet te bepalen, doe je best een beroep op een ervaren makelaar.

Huis verkopen: Brasschaat komt kijken, leid jij rond?

Als je een goede prijs hebt bepaald én de nodige promotie hebt gevoerd, is het tijd voor de volgende stap: je huis verkopen. Brasschaat is – zoals gezegd – populair, dus je mag je verwachten aan een stevige toestroom aan geïnteresseerde bezoekers. Om die allemaal in te plannen, te ontvangen en rond te leiden, heb je heel wat tijd en energie nodig.

Het voordeel van je vastgoedmakelaar? Hij of zij zorgt voor alles. Van de zoekertjes online tot mooie verkoopborden en campagnes, van professionele foto’s tot het inplannen van bezoeken, van het uitvoeren van rondleidingen tot de volledige folluw-up.

Huis verkopen in Brasschaat: van a tot z

Komt er na enkele bezoeken een écht geïnteresseerde koper opduiken? Dan voert je makelaar de onderhandelingen – en kan jij zonder zorgen je huis verkopen.

Brasschaat vertrouwt op Verhelst Vastgoed voor de volledige opvolging van elke vastgoedverkoop. En jij?

Bel ons vandaag nog om de verkoop van jouw huis te bespreken!

Probeer opnieuw of schrijf u in

Momenteel hebben wij geen aanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet. 
Maar vul uw zoekprofiel in en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod die aan uw zoekcriteria voldoen!
Schrijf u hier in
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK