Woning met handelsruimte

Verkocht Merksem Bredabaan 282
Deze handelswoning is gelegen langsheen de drukke winkelstraat in het centrum van Merksem. Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte 72m² met daarboven een woongelegenheid. Het woongedeelte werd vernieuwd in 2008.
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer 42m² op houten vloer. Aaneengesloten is er de open keuken die volledig werd ingericht met onder andere Amerikaanse koelkast met vriesvak, dubbele spoeltafel en een lichtkoepel voor optimaal lichtinval. De badkamer bevindt zich op een tussenverdieping en is ingericht met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douche. Op de tweede verdieping heeft u toegang tot de 2 slaapkamers (13m² en 27m²) waarvan 1 slaapkamer uitgerust is met airco. Het dak werd mee vernieuwd. De casco-commerciële ruimte is geschikt voor een winkel, kantoor, kinderopvang, etc. Er zijn twee meterkasten: 1 voor de handelsruimte en 1 voor het private woongedeelte.
De woning biedt tal van mogelijkheden voor combinatie wonen - werken of de woning/ handelsruimte kan eventueel verhuurd worden.