Residentie Balique - hedendaags wonen te St-Job-in-'t-Goor

Vraagprijs: € 345 000 Brecht Brugstraat 148 app 07
Koop aan 6% btw onder voorwaarden. “Residentie Balique” is gelegen langsheen de Brugstraat 148 te Sint-Job-in-’t-Goor en omvat 18 appartementen, ondergrondse autostaanplaatsen en aanhorige bergingen. 4 halfopen woningen met garagebox behoren ook tot hetzelfde project Balique. Het project is gelegen in het centrum van Sint-Job-in-’t-Goor, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

In het gebouw langsheen Brugstraat zijn er 18 appartementen ondergebracht, elk voorzien van een ruim buitenterras grenzend aan de leefruimte. Er zijn 7 appartementen gelegen op de gelijkvloerse verdieping met noordoost georiënteerde private tuin. Op de eerste verdieping zijn er 6 appartementen type 2 slpk en op de dak verdieping zijn er 5 appartement met buitenruimte. In de ondergrondse verdieping zijn er privatieve autostaanplaatsen/boxen met aanhorige bergingen. Er is een verplichting tot aankoop van een privatieve autostaanplaats met kelder bij het appartement, mits meerprijs.

De focus op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht, lucht en een ... ideaal binnenklimaat. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp met een koelfunctie. Met een E-peil van maximum 20 en zonnepanelen staat energetisch wooncomfort hier duidelijk centraal. De architectuur van het gebouw zorgt voor een hedendaagse dynamiek in het straatbeeld. Er zijn ruime budgetten voorzien om de appartementen af te werken met hoogwaardige keukens, sanitair en vloeren. Lees meer Verberg