rendement appartement
rentmeester antwerpen

Rent­meester

Bent u de enige eigenaar van een appartements­gebouw?

In dit geval heeft u geen syndicus nodig om te bemiddelen tussen mede-eigenaars, maar toch kan u ook hier het dagelijks beheer uitbesteden in rentmeesterschap. Wanneer u een appartementsgebouw bezit met meerdere huurders, is een extern aanspreekpunt vast erg praktisch, nietwaar?

U hoeft geen huurders meer te woord te staan over kleine herstellingen en geschillen, want vanaf nu kunnen ze rentmeester / syndicus Verhelst Beheer contacteren. We bundelen de nodige actiepunten, bemiddelen waar nodig en we gaan ter plaatse wanneer er bijvoorbeeld herstellingen worden uitgevoerd door derden.

Als rentmeester zorgen we ervoor dat uw investering in Antwerpen optimaal rendeert en nemen we zoveel mogelijk werk uit uw handen!
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en maak kennis met onze activiteiten als rentmeester in Antwerpen en omgeving! Neem contact op

Appartement te huur

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK