Stevige groeispurt voor syndicuskantoor Verhelst Beheer

Wat zijn we trots op onze collega’s van Verhelst Beheer. Per 1 januari 2020 nemen zij het volledige gebouwenbeheer van syndicuskantoor Immo Pauwels uit Brecht over. Daarmee komt de teller voor de syndici en rentmeesters van Verhelst Beheer op maar liefst 480 gebouwen in beheer te staan. Een respectabel aantal dat de professionele aanpak en marktpositie van ons syndicusbedrijf in regio Antwerpen onderstreept.

Voor wie Verhelst Beheer nog niet kent

Verhelst Beheer is het zusje van Verhelst Vastgoed. Zaakvoerder Steve Verhelst richtte dit syndicuskantoor in 2012 op om het dienstenaanbod van Verhelst Vastgoed aan te vullen met syndicusservice en rentmeesterschap. Zo hebben Verhelst Vastgoed klanten slechts één aanspreekpunt voor alles wat met vastgoed te maken heeft.

Beide vastgoedbedrijven delen dezelfde kernwaarden, kantoren en IT-systemen. Een fantastische zaak voor vastgoedeigenaars die hun opbrengsteigendommen optimaal willen laten renderen. De snelheid waarmee de makelaars van Verhelst Vastgoed en de syndici/rentmeesters van Verhelst Beheer intern informatie over panden, contacten en specifieke expertise uitwisselen, verkort de communicatie- en dossier doorlooptijden aanzienlijk! Een interessante troef voor vastgoedinvesteerders die snel en zorgeloos panden willen aankopen, verkopen en verhuren zonder zelf tijd en energie in het gebouwenbeheer te moeten steken.

Verhelst Vastgoed

Verhelst Beheer

Wat Immo Pauwels klanten mogen verwachten?

Voor bestaande Immo Pauwels klanten biedt de dossieroverdracht naar syndicuskantoor Verhelst Beheer niets dan voordelen. Zij genieten voortaan immers dezelfde professionele omkadering als de Verhelst Beheer klanten. Met 2 kantoren in Brasschaat en Sint-Job-in-‘t-Goor en meer dan 16 vastgoedprofessionals in dienst, heeft de Verhelst Vastgoed groep immers alles in huis om een professionele en vlotte syndicusservice te verzekeren.

Immo Pauwels zaakvoerders Filip Pauwels en Ann De Swerts hebben met Verhelst Beheer een partner uitgekozen met een onberispelijke reputatie in de sector en een syndicuskantoor dat net zoveel belang hecht aan service en klantgerichtheid als zijzelf. Snelle dossieropvolging met duidelijke en transparante communicatie zijn dé stokpaardjes bij Verhelst Beheer.

Syndicuskantoor Verhelst Beheer in cijfers

Net op zoek naar een goede syndicus?

Ontdek vooral zelf hoe de aanpak en communicatiestijl van Verhelst Beheer het verschil maakt. Vraag meer informatie en een prijsofferte aan of kom persoonlijk kennismaken in onze kantoren. Of deel je onze passie voor vastgoed en op zoek naar een toffe job? Check dan zeker even onze huidige vacature voor administratief/boekhoudkundig medewerker.

INFO AANVRAGEN OF AFSPRAAK MAKEN

Deel dit artikel:
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK