Verhelst vastgoed verjaart en trakteert met straffe zomer wedstrijden

15 jaar Verhelst Vastgoed... Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. De hele zomer lang trakteert Verhelst Vastgoed haar klanten, fans en al hun vrienden. Iedereen maakt kans en er valt van alles te winnen... Jij doet toch ook mee?

Een tipje van de sluier

Van begin juli tot eind september 2021 volgen de zomerwedstrijden elkaar razendsnel op. Volg Verhelst Vastgoed op Facebook en/of Instagram en waag je kans. Weet jij al welke prijs jij uit onze rijk gevulde prijzenpot wil scoren en met wie je die wil delen?
 

Een ongezien cash back actie

Naast de zomerwedstrijden voor alle Verhelst Vastgoed fans, verwennen we onze nieuwe klanten ook met een ongeziene cash-back actie.

Teken je een makelaarsovereenkomst met Verhelst Vastgoed tussen 1 juli en 30 september 2021, dan krijg je maar liefst 1.500 € commissie cadeau!

Een mooi bedrag om de verkoop van je huis mee te vieren. Of spendeer je deze financiële meevaller liever aan de inrichting van je nieuwe thuis? Jij beslist.

Lees je wel even het wedstrijdreglement onderaan deze pagina na om te ontdekken of jouw makelaarsovereenkomst aan de actievoorwaarden voldoet?

You like?

Tot snel op Facebook en/of Instagram! Of ontmoeten we elkaar binnenkort voor een gratis schatting en meer uitleg over onze 5-sterren service en die aanlokkelijke cashback actie?

NODIG ONS UIT VOOR EEN GRATIS SCHATTING

Deel dit artikel:
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK