t Kalfort te Puurs

Nieuwbouwproject 't Kalfort
Dit kleinschalig project omvat 5 appartementen (type 1 of 2 slaapkamers) telkens voorzien van een ruim terras of tuin. In het bijgebouw zijn er privatieve garageboxen of carports aanwezig. Het gebouw wordt een blikvanger dankzij haar stijlvolle en hedendaagse architectuur met aandacht voor kwaliteitsvol wonen nabij het centrum. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. De opstelling van de keuken en badkamer is volgens de wens van de koper in functie van de afwerkingsfase van het project. Uitgebreide informatie beschikbaar op kantoor

Min. prijs: € 165 000 Max. prijs: € 255 000

0 % verkocht

Ankerzicht te Sint-Job-in-'t-Goor

Nieuwbouwproject Ankerzicht
Nieuwbouwproject Residentie 'Ankerzicht' omvat 3 handelsruimten en 11 appartementen. Het project wordt een blikvanger in het dorpscentrum dankzij haar stijlvolle en hedendaagse architectuur met aandacht voor kwaliteitsvol wonen met uniek uitzicht op de vaart. De perfecte ligging maakt het alleen maar aantrekkelijker, u vindt er alles op wandelafstand: supermarkten, winkels, openbaar vervoer, enz.. Er is een keuze uit 11 nieuwbouwappartementen (type 1, 2 of 3 slaapkamers) telkens met een ruim terras en in de ondergrondse verdieping een private kelder en parkeergelegenheid. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. De verluchting van het appartement gebeurt volgens de EPB ventilatienormen uitgevoerd door een systeem C+Evo. De opstelling van de keuken en badkamer is volgens de wens van de koper in functie van de afwerkingsfase van het project. Uitgebreide informatie beschikbaar op kantoor.

Min. prijs: € 228 000 Max. prijs: € 420 000

55 % verkocht

Lessius te Brecht

Stijlvol wonen aan de rand van het centrum
Dit kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen op een schitterende locatie nabij het centrum van Brecht en Sint-Lenaarts. Het hedendaags gebouw omvat 6 appartementen met de nodige aandacht voor comfortabele leefruimten en veel natuurlijk lichtinval. De appartementen zijn van het type 1, 2 of 3 slaapkamers met een terras of tuin en hebben allen een weids uitzicht. In de ondergrondse verdieping bevinden zich de privatieve kelders en diverse ondergrondse autostaanplaatsen. Volledig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. Verplichte aankoop van een autostaanplaats. Uitgebreide informatie beschikbaar op kantoor na afspraak.

Min. prijs: € 167 000 Max. prijs: € 255 000

100 % verkocht

Steenakker te Schoten

Stijlvol wonen met fraai uitzicht over natuur en water
Residentie 'Steenakker' staat voor kwalitatief wonen op wandelafstand van sluis 10 - Kempische Vaart. Een absolute troef is de rustige ligging vlakbij het centrum (Verbertstraat en Braamstraat), en de belangrijkste verbindingswegen. U hebt de keuze uit 4 nieuwbouwappartementen met ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. Door de ruime terrassen aan ieder woongelegenheid is het aangenaam vertoeven in de groene woonomgeving. Bezoek ons kantoor of bel ons voor meer inlichtingen aangaande het project en de verschillende types appartementen.

Min. prijs: € 184 500 Max. prijs: € 295 000

100 % verkocht

Korte Vrede te Kapellen

Nieuwbouwproject Vredestraat
Het project omvat het bouwen van een handelsruimte en 4 appartementen in het hartje van Kapellen, hoek Antwerpsesteenweg en Korte Vredestraat. De architectuur van het gebouw zorgt voor een nieuwe dynamiek in het straatbeeld. De appartementen zijn voorzien van hedendaagse technieken waarbij wooncomfort centraal staat. Meer info beschikbaar op kantoor.

Min. prijs: € 168 000 Max. prijs: € 193 200

100 % verkocht

Heidestatie te Kalmthout

Nieuwbouwproject Heidestatie
Residentie 'Heidestatie' bestaat uit 4 appartementen met achterliggende parkeerplaatsen op een centrale locatie te Kalmthout. Diverse winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand van de residentie. De appartementen zijn van het type 1 of 2 slaapkamers met zuid-terras. Op de gelijkvloerse verdieping is er een overdekte doorgang met gemeenschappelijke fietsenberging, een meter lokaal en een oprit met parkeerplaatsen. De appartement worden afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid.

Min. prijs: € 198 200 Max. prijs: € 320 950

100 % verkocht

De Verankering te Sint-Job-in-'t-Goor

Project 'De Verankering' te Sint-Job-in-'t-Goor
Nieuwbouwproject Residentie 'De Verankering' omvat 4 handelsruimten en 12 appartementen. Het project met een hedendaagse uitstraling heeft een duurzame afwerking en aandacht voor thermisch en akoestisch comfort en is gelegen op wandelafstand van diverse winkels, kapper, school, enz... Er is een keuze uit 12 nieuwbouwappartementen (type 1, 2 of 3 slaapkamers), een ruim terras en in de ondergrondse verdieping een privé kelder en diverse autostaanplaatsen. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. Basisafwerking volgens lastenboek: Shüco ramen met hoogrendementsglas en akoestische beglazing aan de straatzijde. Zonwering-screens worden voorzien aan de zuid-ramen in de voorgevel. Vliegenramen met kader aanwezig in diverse raampartijen. Videofoon installatie met deuropener. Uitgebreide voorzieningen voor schakelaars, stopcontacten, aansluiting UTP en TV per appartement. De verluchting van het appartement gebeurt volgens de EPB ventilatienormen uitgevoerd door een systeem D met warmterecuperatie. De opstelling van de keuken en badkamer gebeurt volgens de wens van de koper in functie van de afwerkingsfase van het project. Er werd rekening gehouden met een hoogwaardig wooncomfort door de vrije hoogte van de plafond 2m60, extra grote slaapkamers en leefruimtes met voldoende wandbreedte en praktische bergplaatsen. Uitgebreide informatie beschikbaar op kantoor.

Min. prijs: € 190 000 Max. prijs: € 295 000

94 % verkocht

Residentie 'Het Eikenzicht' te Sint-Job-in-'t-Goor

Project 'Het Eikenzicht' te Sint-Job-in-'t-Goor
Residentie 'Het Eikenzicht' bestaat uit een commerciële ruimte en 6 appartementen. Het project omvat een hedendaags, vrijstaand gebouw met achterliggende parkeerplaatsen/garageboxen nabij het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers, een ruim zonneterras, in de ondergrondse verdieping een privé kelder en diverse bovengrondse autostaanplaatsen/garageboxen. Volledig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. Verplichte aankoop van garagebox of autostaanplaats. Uitgebreide informatie beschikbaar op kantoor na afspraak. Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv.

Min. prijs: € 179 500 Max. prijs: € 239 500

100 % verkocht

Brug 109 te Sint-Job-in-'t-Goor

Residentie 'Brug 109'
Residentie 'Brug 109' staat voor kwalitatief wonen in het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor, op wandelafstand van diverse winkels, kapper, school, enz... U hebt de keuze uit 10 nieuwbouwappartementen met een tuin of een groot terras, allen zuidelijk gericht. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid. Voldoende parkeegelegenheid voor elk appartement maken het plaatje compleet. Bezoek ons kantoor of bel ons voor meer inlichtingen aangaande het project en de verschillende types appartementen. Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv.

Min. prijs: € 198 000 Max. prijs: € 259 500

100 % verkocht

Project De Pastorij te Kalmthout

Project De Pastorij
Nieuw te bouwen appartementen, 5 eenheden gelegen te Driehoekstraat 35, Kalmthout.

Min. prijs: € 247 790 Max. prijs: € 291 870

100 % verkocht