Beheer

Syndics Antwerpen

Op Verhelst Beheer kan u ook rekenen als syndicus in Antwerpen en omgeving!


In een woongemeenschap met meerdere eigenaars beslist u helaas niet alleen. Elke eigenaar heeft een stem wanneer er beslissingen over gemeenschappelijke delen van het gebouw worden genomen. Bijvoorbeeld wanneer er herstelwerken aan het dak of de lift nodig zijn, komt de vereniging van mede-eigenaars (VME) samen tijdens een Algemene Vergadering om de nodige werken en het bijhorende kostenplaatje te bespreken.

Maar wie leidt deze vergaderingen en wie volgt de correcte uitvoering van de genomen beslissingen op? Dat is de taak van de syndicus. In Antwerpen en omgeving kan u deze taak gelukkig uitbesteden aan een externe professional zoals Verhelst Beheer. Voor appartementsgebouwen en bedrijfspanden volgen we het beheer en de bijhorende administratie voor u op en zo spaart ú kostbare tijd.


In groot Antwerpen kan u op ons rekenen als syndicus voor onder andere volgende taken:
  • Voorbereiden en leiden van de Algemene vergaderingen van de VME en bijhorende administratie (uitnodigingsbrieven vergadering, aanwezigheidslijsten, verslagen,…)
  • Opstellen van een huisreglement
  • delegeren en opvolgen van genomen beslissingen
  • aanspreekpunt voor derden (bv. onderhoudsfirma’s, verzekeraars, controle-organismen, personeel,…)
  • technisch beheer met plaatsbezoeken om de staat en/of nodige werken aan het gebouw te bepalen
  • bijhouden van basisgegevens van het gebouw, briefwisseling en facturen aan de VME
  • financieel beheer van werkkapitaal en uitvoeren van betalingen namens de VME
 
U kan een van de eigenaars aanstellen als syndicus, maar zeker voor grotere woongemeenschappen is het aanstellen van een externe syndicus, zoals Verhelst Beheer in de regio Antwerpen, een verstandige keuze. Zo bent u zeker dat de taken nauwkeurig worden uitgevoerd en dat ieders belangen onafhankelijk worden verdedigd.
 

Bent u de enige eigenaar van een appartementsgebouw?

In dit geval heeft u geen syndicus nodig om te bemiddelen tussen mede-eigenaars, maar toch kan u ook hier het dagelijks beheer uitbesteden in rentmeesterschap. Wanneer u een appartementsgebouw bezit met meerdere huurders, is een extern aanspreekpunt vast erg praktisch, nietwaar?

U hoeft geen huurders meer te woord te staan over kleine herstellingen en geschillen, want vanaf nu kunnen ze rentmeester / syndicus Verhelst Beheer contacteren. We bundelen de nodige actiepunten, bemiddelen waar nodig en we gaan ter plaatse wanneer er bijvoorbeeld herstellingen worden uitgevoerd door derden.

Als rentmeester zorgen we ervoor dat uw investering in Antwerpen optimaal rendeert en nemen we zoveel mogelijk werk uit uw handen!

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en maak kennis met onze activiteiten als rentmeester in Antwerpen en omgeving!